Peers Comunities-Γίνετε ένα γρανάζι μιας παγκόσμιας μηχανής

Τα Peers Comunities προγράμματα  δημιουργήθηκαν για να παρέχουν υπηρεσίες υπηρεσίες server, που έχουν συγκεκριμένη χρονική και γεωγραφική στόχευση. Ο server είναι κινητός και χρησιμοποιεί την υπολογιστική ισχύ προσωπικών υπολογιστών σε όλο τον κόσμο. Ανάλογα με τις ανάγκες που έχει η εταιρία για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της χρησιμοποιεί τους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι με αυτήν. Οι εταιρίες αυτές απευθύνονται σε οποιονδήποτε έχει ηλεκτρονικό υπολογιστή και θέλει να γίνει μέρος αυτού του παγκόσμιου δικτύου. 





Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να εγκαταστήσετε το λογισμικό της εταιρίας και όση ώρα θα είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σας αυτό θα δουλεύει υπογείως. Δεν επηρεάζει τις υπόλοιπες δουλειές σας, δεν ρίχνει την ταχύτητα και δεν χρειάζεται να επεμβαίνετε καθόλου. Την παρουσία του θα την αντιλαμβάνεστε μόνο από το εικονίδιο στο icon-tray.
Πάμε τώρα και στο κέρδος σας. Εδώ τα πράγματα είναι περίπλοκα, γιατί το κέρδος εξαρτάται από την    γεωργαφική σας θέση, το είδος στης σύνδεση σας, την ταχύτητα σύνδεσης και τις ανάγκες τις εταιρίας για μεταφορά δεδομένων. Το σίγουρο είναι ότι όσο περισσότερη ώρα έχετε ανοικτό τον υπολογιστή σας τόσο μεγαλύτερο κέρδος θα έχετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε για ένα μήνα για να μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα (τα χρήματα για να καταλάβετε μπορεί να παίζουν από μερικά λεπτά έως και 2-3 δολάρια την ημέρα, για 7-10 ώρες λειτουργίας ). Στον χώρο αυτό κινούνται 2 εταιρίες. H CashGopher  και η Gomez PEER
Η πρώτη πληρώνει πολύ καλύτερα οπότε αν δοκιμάσετε, ξεκινήστε από αυτήν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο, μπορούν να δουλεύουν παράλληλα. Αν έχετε πρόσβαση σε pc που μένει ανοικτό όλο το 24ώρο, εννοείται ότι έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό σε όσους υπολογιστές θέλετε με τον ίδιο λογαριασμό.
Άντε και καλά κέρδη να έχετε!
cashgopher banner

2 σχόλια :

  1. Γεια χαρά και πάλι φίλε μου. απο σενα κατυέβασα το icon tray του cashgopher αλλά μπαινοντας σήμερα στον λογαριασμό μου βλπεπω εσοδα μηδέν ούτε έστω μερικά λεπτά. Ξερεις τι μπορεί να συμβάινει? τους εστειλα ticket αλλά μάλλον θα αργήσουν να μου απαντήσουν, καθώς μάλλοβ π΄ρπει να δεχονται πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόσεξες ότι λέει κάπου πως τα δεδομένα ενημερώνονται 24-48 ώρες μετά. Θα είσαι πάντα 1-2 μέρες πίσω. Αλλά μην το κοιτάς κάθε μέρα, μια φορά την εβδομάδα κοίτα, γιατί έχει μεγάλες αποκλίσεις από μέρα σε μέρα.
    Εκείνο με τη χορηγία το έβαλα στο ψυγείο προς το παρόν, κάτι δεν μου κουμπώνει καλά Αλλά δεν το ξέχασα. Καλή μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή