The final matrix

Τα matrix στο διαδίκτυο είναι προγράμματα στα οποία κερδίζεις χρήματα παίρνοντας μέρος στο χτίσιμο μιας πυραμίδα κάτω από σένα. Υπόσχονται πολλά χρήματα χωρίς μεγάλο κόπο. Αν πάρεις όμως μολύβι και χαρτί και κάνεις υπολογισμούς, βλέπεις ότι στην πράξη είναι δύσκολο να λειτουργήσει για μεγάλο διάστημα, γιατί όσο αρχίζει και πλατιάζει η πυραμίδα στη βάση της. χρειάζεται πάρα πολύ κόσμος για να γεμίσει. Όλα αυτά τα matrix είναι βέβαια περιορισμένων διαστάσεων (π.χ. 5Χ5, 7Χ7, 10Χ10) αλλά και πάλι θέλει πολύ κόσμο κάτω από σένα. Υπάρχει όμως ένα matrix, το οποίο αξίζει να αναφερθεί, γιατί έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που το κάνει να φαίνεται βιώσιμο, μια πραγματική μηχανή χρήματος. Δεν το έχω δοκιμάσει (δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε κανένα matrix, απλά παρακολουθώ τον χώρο αυτό), αλλά το σκέφτομαι πολύ. Ας δούμε τα πλεονεκτήματα του:





* Είναι συνδρομητικό, με μηνιαία συνδρομή τα 30 δολάρια (το ποσό είναι μικρό σε σύγκριση με άλλα προγράμματα).
1st level (5 people / $10 each) you earn a total of $50
2nd level (25 people / $2 each) you earn a total of $50
3rd level (125 people/ $17 each) you earn a total of $2,125
TOTAL (155 people) $2,225 paid to you every month!
* Έχει πολύ υψηλά κέρδη στο πρώτο επίπεδο, που σημαίνει ότι με τρία άτομα έχεις πάρει τα χρήματα σου πίσω, και αν δεις δυσκολίες μέχρι να περάσει ο πρώτος μήνας που έχεις πληρώσει, διαγράφεσαι πριν ξαναπληρώσεις.
* Χρειάζονται μόνο 155 άτομα για να κλείσει η πυραμίδα. Όταν κλείσει η πυραμίδα για κάποιο άτομο, επιστρέφει ξανά στην αρχή μπαίνοντας κάτω από κάποιο άλλο άτομο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βρείτε εσείς τα 155 άτομα. Ανακυκλώνονται από το σύστημα. Βέβαια για να προοδεύει πρέπει να εισέρχονται και καινούρια μέλη, όσα περισσότερα είναι τα καινούρια μέλη τόσο πιο γρήγορα κλείνουν οι πυραμίδες.
* Οι πληρωμές γίνονται με αυτοματοποιημένο σύστημα κάθε βδομάδα στον alertpay λογαριασμό που έχετε δώσει.
* Το 95% των χρημάτων που μπαίνουν, επιστρέφουν στα μέλη (πολύ μεγάλο ποσοστό)
* Έχει ξεκινήσει στις 16 Ιανουαρίου 2011, που σημαίνει ότι είναι πολύ νωρίς για να μπλοκάρει (αν μπλοκάρει ποτέ) και έχει καλή ροή νέων μελών.
Έκανα μια έρευνα στο δίκτυο και βρήκα μόνο θετικά σχόλια για το the final matrix. Οι δύο δημιουργοί του προγράμματος είναι πολύ γνωστοί αμερικάνοι marketers, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των matrix.




Σκέφτηκα το εξής. Αν θέλουνε κάποιοι, να πάρουμε μέρος λειτουργώντας ομαδικά, για να περιορίσουμε τυχών οικονομικές ζημιές. Αν μαζευτούμε 6 άτομα, μπορούμε να γραφτούν οι 5 κάτω από έναν έτσι ώστε να του γεμίσουμε το πρώτο επίπεδο και από τα $150 που θα έχουμε βάλει, να έχουμε αμέσως πίσω τα 50. Βλέπουμε πως πηγαίνει, καταστρώνουμε και μια στρατηγική για την προώθηση του (στο site τους, υπάρχουν τα εργαλεία που χρειαζόμαστε και όταν φτάνει ο μήνας προς το τέλος, το συζητάμε και αποφασίζουμε τι θα κάνουμε. Στη χειρότερη περίπτωση (αν δεν βρούμε εμείς κανέναν και αν αυτοί που είναι πάνω από μας, δεν βάλουν κανέναν κάτω από μας), θα έχουμε χάσει από $20 (15,5 ευρώ). Νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο των $20, όταν η προοπτική για μετά τα 30 πρώτα μέλη, είναι να πληρώνεσαι $17 για το κάθε μέλος που μπαίνει. Όποιος έχει την ίδια γνώμη με μένα ας επισκεφτεί το site, ας διαβάσει τους όρους χρήσης, ας ψαχτεί και στο ίντερνετ και αν είναι ακόμα ζεστός, ας αφήσει ένα σχόλιο, για να δούμε καταρχήν αν μαζευόμαστε οι 6 και μετά βλέπουμε. Το site είναι THE FINAL MATRIX

2 σχόλια :

  1. φίλε, μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς κάνει αυτό με απλά λόγια;

    Δηλαδή στην περίπτωση που βάλω διαφημίσεις στο blog μου κερδίζω από το να πατάνε οι άλλοι κλικ γιατί κάποιοι άλλοι(εταιρείες και άτομα που θέλουν να σπονσαραριστούν)δίνουν λεφτά σε μια άλλη εταιρεία να κάνει τις διαφημίσεις.Στην περίπτωση των διαφημίσεων προβάλλεις διαφημίσεις στο site σου.

    Εδώ τι κάνεις και κερδίζεις λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή