Paid To Click Ads - ψιλά γράμματα

Επειδή ως τυπικοί Ελληνάρες δεν διαβάζουμε τους όρους χρήσεις όταν κάνουμε εγγραφή σε κάποιο site και επειδή στα ptc sites υπάρχουν ψιλά γράμματα που μπορεί να σας επιφυλάξουν δυσάρεστες συνέπειες, παραθέτω τα πιο σημαντικά, που πρέπει να γνωρίζεται οπωσδήποτε.

Απαγορεύετε να συνδέονται 2 διαφορετικοί λογαριασμοί από το ίδιο IP υπολογιστή. Αν χρειαστεί να κάνετε τα κλικ από άλλον υπολογιστή (όχι τον δικό σας), να σβήσετε πρώτα τα cookies πριν συνδεθείτε στο site και να τα ξανασβύσετε μετά την αποσύνδεση σας. Εκτός αν είστε απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ο υπολογιστής για το ίδιο site και ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον. Θα διαγραφούν και οι 2 λογαριασμοί
Απαγορεύετε να κάνετε κλικ από δημόσιους χώρους όπως τα ίντερνετ καφέ. Θα διαγραφεί ο λογαριασμός σας.




Το autopay λειτουργεί μόνο για τις 10 πρώτες μέρες της ενοικίασης. Αν το υπόλοιπο των ημερών έως την λήξη της ενοικίασης τους κατέβει κάτω από τις 20 μέρες παύει να λειτουργεί και δεν χρεώνεστε πια. Θα πρέπει από κει και πέρα να τους παρακολουθείτε εσείς.
Κάθε φορά που αφήνετε κάποιον rented refferal να λήξει, χωρίς να ανανεώσετε την ενοικίαση του, πληρώνετε κάτι ψιλά (2-5 λεπτά)
Αν θέλετε να πάτε διακοπές και δεν έχετε κάποιον να αφήσετε στη θέση σας, υπάρχει πρόβλεψη από τις εταιρίες για "πρόγραμμα διακοπών". Πληρώνετε προκαταβολικά, έτσι ώστε να πληρώνεστε από τα κλικ των refferal σας, χωρίς να κάνετε εσείς κλικ. 
Κάθε refferal που είναι ανενεργός για 14 μέρες και δεν τον έχετε ανανεώσει εσείς, ανανεώνετε αυτόματα χωρίς να επιβαρύνεστε με κάποια χρέωση.

1 σχόλιο :