Λεφτά από το ίντερνετ (4) - χαρτζιλίκι

Εδώ τελικά, καταλήγουν οι περισσότεροι που κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια να βγάλουν κάποια λεφτά από το ίντερνετ. Χαρτζιλίκι ονομάζω τα χρηματικά ποσά που είναι μικρά και δεν έρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (να αρκούν να πιες έστω έναν καφέ ή μια μπύρα). Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές κάποιος παράγοντας θα επηρεάσει και θα σας αποτρέψει από το να δημιουργήσετε ένα συμπληρωματικό εισόδημα. Συνήθως είναι κάποιος εξωτερικός παράγοντας.  





Κάποια αλλαγή στην προσωπική ζωή, Αλλαγές στη δουλεία, στο σπίτι, στα αισθηματικά, στις κοινωνικές σχέσεις, είναι ικανά να σας απομακρύνουν από τον αρχικό στόχο. Η δυσκολία πρόσβασης στο ίντερνετ είναι άλλη μια πιθανή αιτία. Η έλλειψη υπομονής όμως είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας. Το βαρόμετρο. Το διάστημα που χρειάζεται από την πρώτη μέρα ενασχόλησης σας, έως και την ημέρα που θα πείτε ότι δημιουργήσατε εισόδημα, είναι μεγάλο. Χρειάζονται τουλάχιστον 6 μήνες στην καλύτερη περίπτωση. 

Ανατρέξτε σε όσα έχουν συμβεί στη ζωή σας τον τελευταίο χρόνο και θα βρείτε αρκετούς λόγους για τους οποίους θα είχατε παρατήσει μια δραστηριότητα σας. Έτσι τελικά θα έχετε βγάλει μία ή και περισσότερες φορές ένα χαρτζιλίκι και τίποτα παραπάνω. Ακόμα κι έτσι όμως νομίζω ότι η εμπειρία που θα σας μείνει από την επαφή σας με το online marketing, θα είναι θετική και όχι αρνητική. Μπορεί να ξαναπροσπαθήσετε στο μέλλον με μεγαλύτερη επιτυχία, αν οι συνθήκες είναι καλύτερες. Αν διατηρείτε δική σας σελίδα, μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χαρτζιλίκι μέσω διαφημίσεων (είτε με το κλικ, είτε με την πώληση).  Όλοι εσείς που θα καταφέρετε να ζεστάνετε την τσέπη σας έστω και μία φορά, είστε άξιοι και σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Και αυτό γιατί ανήκετε στην μειοψηφία. 

Οι περισσότερο δεν φτάνουν πουθενά, τα παρατάνε στη μέση και γίνονται η τροφή για αυτό το απίστευτο χρηματικό πάρτι που στήνουν οι διαφημιστικές εταιρίες και οι πελάτες τους στο δίκτυο. Στο "λεφτά από το ίντερνετ (5) - αδιανέμητα κέρδη", θα καταλάβετε τι εννοώ. Αστρονομικά ποσά μένουν στα ταμεία εταιριών, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν δουλέψει γι΄αυτά. Γι΄αυτό ακολουθήστε την συμβουλή μου: 1 ευρώ κερδίσατε; πάρτε το και φάτε το. Μην κάνετε τους μεγαλόψυχους. Το δουλέψατε; Πάρτε το, το δικαιούστε. Αφήστε τους άλλους να είναι αποτυχημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου