Uploading

Το uploading είναι μια πολύ καλή περίπτωση για να βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος, δεν βάζετε λεφτά από την τσέπη σας και αν έχετε καλή στρατηγική, μπορείτε να βγάλετε γερό χαρτζιλίκι. Το download το ξέρουμε όλοι και το χρησιμοποιούμε συχνά. Μουσική, ταινίες, βιβλία, φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια, προγράμματα, εγχειρίδια. Εκατομμύρια terabyties διακινούνται κάθε μέρα. Όλα αυτά τα δεδομένα κάποιοι κάνουν τον κόπο να τα ανεβάσουν (upload). Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί πολλές εταιρίες οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις upload τα αρχεία σου, στη βάση δεδομένων τους και σε πληρώνουν όταν κάποιος κάνει download τα αρχεία αυτά.





Η διαδικασία έχει 3 στάδια: 1) ανεύρεση αρχείων που έχουν ζήτηση για download,2) upload των αρχείων στη βάση δεδομένων, 3) διακίνηση των links των αρχείων.
1) α. video και φωτογραφικό υλικό που έχετε τραβήξει εσείς
β. games που διακινούνται δωρεάν στο δίκτυο
γ. προγράμματα που διατίθενται δωρεάν στο δίκτυο
δ. υπάρχουν βάσεις δεδομένων όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν e-books και εγχειρίδια
ε. αν ψαχτείτε θα βρείτε και αμέτρητες μουσικές συλλογές που διατίθενται δωρεάν από τους δημιουργούς τους

στ. και ντοκιμαντέρ, ταινίες, αποσπάσματα από συναυλίες, παρουσιάσεις, εκθέσεις, πορνοταινίες. Για όλα τα θέματα υπάρχει υλικό που διανέμεται δωρεάν.
Αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τους τρόφιμους του Κορυδαλλού, μπορείτε να κατεβάζετε και τις τελευταίες κινηματογραφικές παραγωγές και τις τελευταίες μουσικές συλλογές.
2) Αφού καταλήξετε, κατεβάζετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας. Επιλέγετε μια εταιρία και τα κάνετε upload στη βάση της. Μετονομάστε πρώτα το αρχείο με έναν τίτλο που να περιγράφει το περιεχόμενο του, χωρίζοντας τις λέξεις με τελείες, π.χ. lefta.apo.to.internet (αυτό βοηθάει για να το βρίσκουν εύκολα και οι μηχανές αναζήτησης). Το upload αργεί να ολοκληρωθεί, είναι πολύ πιο αργό από το download. Αν τα αρχεία σας είναι μεγάλα, θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο.
3) Αφού τα ανεβάσατε και πήρατε τα links, περνάτε στο στάδιο της διακίνησης τους. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter), μέσα από forums σχετικά με τα αρχεία σας ή μέσω των ιστοσελίδων σας.
Η στρατηγική σας πρέπει να επικεντρωθεί σε δύο σημεία. Καταρχήν,  στο είδος των αρχείων. Να επιλέξετε θέματα που θα έχουν διαχρονικά αυξημένη ζήτηση (π.χ. μια συλλογή κλασικής μουσικής ή ένα e-book σχετικό με την μαγειρική).  Επίσης να επιλέξετε θέματα που ενδιαφέρουν πολύ κόσμο (π.χ. χρήματα, ποδόσφαιρο, σεξ, υγεία). Και τέλος αρχεία που να έχουν μέγεθος πάνω από 5 megabyte, για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος.
Στρατηγική χρειάζεται και στη διακίνηση. Το σημαντικότερο είναι να βρείτε forums παγκόσμιας εμβέλειας, στα οποία θα ποστάρετε ένα θέμα σχετικό με τα links σας (καλό είναι να ψάξετε πρώτα για forums και μετά να επιλέξετε θεματολογία), και θα προτείνετε στους αναγνώστες να τα κατεβάσουν. Το  facebook (και ότι παραπλήσιο υπάρχει), μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε φτιάχνοντας μια ομάδα με τους φίλους σας και τους φίλους των φίλων σας και πάει λέγοντας. Θα γράψετε και ένα ελκυστικό κείμενο που θα συνοδεύει την ανάρτηση σας, για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των άλλων,




Για τους μπλόγκερς δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ένα όμορφο gadget με όλα τα e-books που είναι σχετικά με την θεματολογία της σελίδας σας είναι έτσι κι αλλιώς μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Όπως και μια συλλογή από βιντεάκια. Γιατί να μην σας αποφέρει και κάτι ψιλά, για να πιείτε έναν καφέ που λέει ο λόγος. Αν το θέμα σας είναι μουσικό ή κινηματογραφικό μπορεί να βγαίνει και μεροκάματο. Το ίδιο ισχύει και για τις σελίδες που ασχολούνται με τον τζόγο. Το e-books για στρατηγική poker είναι εξαιρετική ιδέα.
ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Οι εταιρίες που αναφέρω στο τέλος είναι μόνο μερικές από αυτές που υπάρχουν. Πάνω -κάτω ακολουθούν την ίδια πολιτική. Πληρώνουν για κάθε 1.000 downloads, από 2 έως 30  δολάρια. Η απόκλιση έχει να κάνει με το μέγεθος των αρχείων. Άλλη τιμή έχουν τα 1.000 downloads των 2 magabyties και άλλη τα 1.000 των 100 megabyties. Μη σας φαίνονται απλησίαστα τα νούμερα. 3.500.000..000 χρήστες και αυξάνονται κατά 250.000.000 το χρόνο. Ένα πιασάρικο θέμα αφήνει καλά λεφτά σε βάθος χρόνου.Συμβουλή: Ένα μεγάλο αρχείο, να το κόβετε σε πολλά μικρότερα, έτσι ώστε να ωθείτε τους χρήστες να δημιουργούν premium λογαριασμούς. Πληρώνεστε το 10% με 20%  από τα χρήματα που καταβάλουν. Ταυτόχρονα, συμπληρώνετε πιο εύκολα ο αριθμός των 1.000 downloads. Οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου είναι: HOTFILE
FILESONIC
ORON

3 σχόλια :

  1. eject men's sport backstrap fashion sneaker http://designersclothings.eu/buy/B-Rich/online fiorucci of fashion 2459511

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. us pharmacy prilosec rxpricebusterscom http://nextdayshippingpharmacy.com/products/finpecia.htm malden ma maplewood pharmacy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. compounding pharmacy education http://sundrugstore.net/products/glucophage.htm generic zantac viagra online pharmacy cheap onlin

    ΑπάντησηΔιαγραφή