Paid To Click Ads - Clicksense

Το clicksense είναι το πρώτο ptc site που δημιουργήθηκε (από το 2007) και καταφέρνει και επιβιώνει, όταν τα υπόλοιπα δεν αντέχουν ούτε 6 μήνες. Φυσικά και δεν συμβαίνει τυχαία. Ακολουθεί μια βιώσιμη οικονομική πολιτική που του επιτρέπει να είναι αξιόπιστο στις πληρωμές του. Αν δεν γινόταν αυτός ο χαμός με τα υπόλοιπα ptc sites, δεν θα το πρότεινα και θα εξηγήσω το γιατί. Αν δεν επενδύσεις χρήματα για να κάνεις premium account, δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις τα $10.00 που είναι το cashout.





Οι διαφημίσεις για τα standard μέλη (του $0.01) είναι από καμία έως 2 το πολύ. Πρώτα θα δεις δισέγγονα και μετά $10.00. Για τα premium μέλη υπάρχουν πάνω από 10 διαφημίσεις την ημέρα. Ούτε αυτό αρκεί όμως. Πρέπει να έχεις και refferals που να έχουν premium accounts. Δεν μπορεί να βασιστεί κάποιος σε rented refferals, γιατί αν δεν κάνουν premium τον λογαριασμό τους, δεν θα αποφέρουν κέρδη, γιατί δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις για να δουν. Αν όμως έχετε 10 refferals premium και ενεργούς σε καθημερινή βάση και αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν μόνο 10 διαφημίσεις την ημέρα, τότε ξεπερνάτε το $1.00 την ημέρα, μαζί με τα δικά σας κλικ.
Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά για να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας χρειάζεστε μόνο $14.95. Η τιμή είναι πολύ προσιτή. Και έχει και 8 επίπεδα refferals, που είναι πολύ σημαντικό σε βάθος χρόνου. Οι πληρωμές γίνονται κάθε Δευτέρα χωρίς καθυστερήσεις. Για περισσότερα επισκεφτείτε το site.
clixsense banner

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου