Νέο ελληνικό ptc, ptsu, ptw, ptp, ptre!!!!

Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο της ανάρτησης, πρόκειται για το πρώτο ελληνικό, ολοκληρωμένο site παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών στα μέλη του. Κερδίζεις χρήματα βλέποντας ptc διαφημίσεις, παίρνοντας μέρος σε έρευνες αγοράς, διαβάζοντας e-mails, γράφοντας κριτικές για ιστοσελίδες, προωθώντας ιστοσελίδες ή απλά επισκεπτόμενος άλλες ιστοσελίδες. Είναι κάτι αντίστοιχο με τα αμερικάνικα clicksia και incentria. Φαίνεται ότι έχει γίνει καλή δουλειά και η πλατφόρμα που είναι πολύ εύχρηστη.
Έχει 5 επίπεδα refferals που σημαίνει ότι όποιοι γραφτούν τώρα που είναι στο ξεκίνημα του, θα βρίσκονται σε θέση ισχύς με τους υπόλοιπους που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.




Το μόνο σκοτεινό σημείο είναι οι χρεώσεις. Δεν βρήκα πουθενά κατάλογο με τις αναλυτικές χρεώσεις για κάθε ενέργεια, αλλά ίσως και να μου ξέφυγε. Στις ptc διαφημίσεις κερδίζεται μεταξύ 1 και 3 λεπτά του ευρώ σε κάθε κλικ, για όλα τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα χρήματα σας με διάφορους τρόπους, στους οποίους περιλαμβάνεται το paypal και η τραπεζική κατάθεση. Το cashout είναι στα 5 ευρώ.
Συνοψίζοντας, δείχνει να έχει όλες τις προυποθέσεις για να προοδεύσει και να μοιράσει χρήματα στα μέλη του, οπότε το μόνο που έχω να πω είναι καλά κέρδη σε όσους θα δοκιμάσουν.
Το site μπορείτε να το βρείτε εδώ.





3 σχόλια :

  1. Αυτό για μήνες ήταν παρατημένο, άρχισε να ξαναλειτουργεί; Δεν το έχω πάντως σε εκτίμηση, είναι πολύ τσαπατσούλικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pragmatika polu endiaferon to Blog sou...alla epetrepse mou na sou po ena provlima pou antimetopizo: to backgroun pou exeis xrhsimopoihsei suskoleuei para polu thn anagnosi ton arthron sou(prepei na estiaso polu kala sta grammata)... kai einai polu krima mias kai ta arthra sou einai pragmatika polu kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή