Affiliate για σελίδες με ταξιδιωτικό περιεχόμενο

Το dohop.com είναι μία μηχανή αναζήτησης για φτηνές πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Ψάχνει σε εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικούς πράκτορες για κόμιστρα και ανταποκρίσεις χαμηλού κόστους που οι άλλοι ιστότοποι δεν δείχνουν, προσφέροντάς περισσότερες επιλογές και καλύτερες τιμές. Συγκρίνει τιμές από εκατοντάδες ιστοτόπους κράτησης ξενοδοχείων, για εξοικονόμηση χρημάτων. Αναζητεί πολλές από τις γνωστές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, για τις πιο χαμηλές τιμές.




Είναι πολύ καλό affiliate για blogs με ταξιδιωτικό περιεχόμενο. Μεγάλη ποικιλία σε banners, ξεκάθαροι όροι χρήσης, και δυνατότητα να προβάλετε στην σελίδα σας πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Μια διευκρίνηση μόνο, κέρδη από ποσοστά έχετε μόνο από τα εισιτήρια και όχι από τις κρατήσεις ξενοδοχείων και αυτοκινήτων. Οπότε αν το blog σας δεν έχει να κάνει με τουριστικούς προορισμούς που χρειάζονται αεροπορικές μετακινήσεις, θα τους στέλνετε τζάμπα πελατεία.
Η σελίδα είναι η Dohop.com, πληροφορίες για το affiliate θα βρείτε στο dohop.com/affiliate-program, και πρόσβαση στο affiliate μπορείτε να έχετε από την whitelabel.dohop.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου