Google Trends - ένας γρήγορος τρόπος να βγάλεις λεφτά με την Google (Μέρος τρίτο)

Google Trends - ένας γρήγορος τρόπος να βγάλεις λεφτά με την Google (Μέρος πρώτο)
Google Trends - ένας γρήγορος τρόπος να βγάλεις λεφτά με την Google (Μέρος δεύτερο)

Traffic
Το τελευταίο που σας έμεινε να κάνετε, είναι να φέρετε επισκέπτες στην σελίδα. Χρόνος για να χτίσετε κίνηση με παραδοσιακούς μεθόδους δεν υπάρχει. Χρησιμοποιήστε το facebook, twitter, google+, myspace και όποιο άλλο social network μπορείτε. Καταχωρίστε την σελίδα σας εδώ. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε 10€ διαφήμιση στο Adwords με λέξη κλειδί πολύ συγκεκριμένο, όπως: mickael jackson t-sirts. Η Adwords είναι και αυτή ξαδερφάκι με τον Blogger και την GoogleSearch και εκτιμάει ιδιαίτερα τα χρήματα που δίνονται μέσω αυτού. Αν πηγαίνουν καλά οι πωλήσεις, καλό είναι να βάζετε κάθε μέρα ένα μικρό ποσό στην Adwords.





Χρήσιμες συμβουλές

Όταν διαλέγετε ένα προϊόν, προτιμήστε κάτι καινούριο ή κάτι που να έχει απλές διαδικασίες και γρήγορη παράδοση.

Κάποια trends σβύνουν γρήγορα και κάποια άλλα κρατάνε για βδομάδες. Αν το trends σας σβύσει γρήγορα, παρατήστε το και ψάξτε για άλλο.
Αν πηγαίνουν καλά οι πωλήσεις, και το trend παραμένει "ζεστό", καλό είναι να αγοράσετε και το αντίστοιχο domain με κατάληξη .info. 6-7 δολάρια κοστίζει. Θα το αγοράσετε από την Google, μέσα από το blog (ρυθμίσεις-δημοσίευση-προσθήκη προσαρμοσμένου τομέα). Είπαμε, η Google εκτιμάει τα χρήματα που της δίνετε και το ανταποδίδει.

Ας δούμε όλη την διαδικασία μέσα από ένα παράδειγμα. Σε λίγες εβδομάδες είναι τα 38th awards (κινηματογραφικά βραβεία). Δύο μέρες πιο μπροστά μπαίνουμε στα GoogleTrends και βρίσκουμε στην πρώτη θέση την φράση "38th awards 2012". Πηγαίνουμε στο blog, στις ρυθμίσεις-βασικό. Αλλάζουμε την διεύθυνση σε "38thawards2012.blogspot.com' ή "38thawards-2012.blogspot.com". Βάζουμε τίτλο ιστολογίου "38th Awards 2012 t-shirts". Κάνουμε το blog ορατό στις μηχανές αναζητήσεις. Ρυθμίσεις-αναρτήσεις και σχόλια, κάνουμε απόκρυψη σχολίων. Ρυθμίσεις-γλώσσα και μορφοποίηση, γλώσσα αγγλικά. Μετά πάμε στην διάταξη-επεξεργασία του gadget σελίδες και ξετσεκάρουμε όλες τις σελίδες εκτός από την "T-sitrs". Φεύγουμε και από κει και πάμε στις σελίδες και ανοίγουμε την σελίδα "T-sirts". Βρίσκουμε το κατάλληλο affiliate. Γράφουμε ένα άρθρο σχετικό ή δανειζόμαστε από το ArticleBase. Προσθέτουμε τα affiliate link στο κείμενο. Διαμοιράζουμε στα Social networks το link του blog μας. Βάζουμε και μια διαφήμιση στο Adwords και τελειώσαμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε από δω και πέρα είναι να κοιτάμε τους λογαριασμούς από τα affiliates που διαλέξαμε και να ελέγχουμε πως πάει το θέμα μας στα googletrends. Όλη αυτή η διαδικασία δεν θα μας πάρει πάνω από 2 ώρες. Η ταχύτητα είναι το πιο σημαντικό.

Μπορείτε να έχετε έτοιμα 5-6 blogs και να τα χρησιμοποιείτε εναλλάξ. Όλα τα Trends δεν θα δουλέψουν, αλλά θα βρείτε και κάποια που θα κρατήσουν καιρό. Για αυτό χρειάζεται να υπάρχει και κάποιο εναλλακτικό blog, έτοιμο για χρήση. 
Καλή επιτυχία και περιμένω να ακούσω αποτελέσματα.

1 σχόλιο :

  1. how's life ? misterpayment.blogspot.com owner found your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

    ΑπάντησηΔιαγραφή