Twitter και επισκέψεις στην σελίδα σας.

Είναι σχεδόν αδιανόητο άτομα που ασχολούνται με το internet marketing, να μην έχουν λογαριασμό στο twitter. Tο Twitter αποτελεί για αρκετούς στο εξωτερικό την ιδανική μέθοδο για να αποκτήσουν followers και έτσι να μεταφέρουν επισκέπτες προς την ιστοσελίδα ή το blog τους. Στην Ελλάδα τώρα έχει αρχίσει να έχει ανοδική πορεία. Είναι ιδανικό, αν θέλετε να προωθήσετε κάτι στο εξωτερικό. Ας δούμε όμως τα βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε, ώστε να φέρουμε επισκέπτες στην σελίδα μας από το twitter.
Καταρχήν το Twitter προφίλ σας, πρέπει να δείχνει μοναδικό, αλλά και επαγγελματικό. Είναι απαραίτητο λοιπόν να φτιάξετε έτσι το προφίλ σας, ώστε να φαίνεστε καλύτερα στην πάνω αριστερή πλευρά. Βάλτε μια αρκετά μεγάλη φωτογραφία της σελίδας σας και από κάτω προσθέστε την διεύθυνση της και κάποιες πληροφορίες για το περιεχόμενο της.




Διαχωρίστε τους λογαριασμούς σας στο twitter. Φτιάξτε άλλον για την προσωπική σας σελίδα και άλλον για την σελίδα σας. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιο φιλική στάση προς τους follower σας και να μεταφέρετε επισκέπτες αποτελεσματικότερα προς την ιστοσελίδα σας. Αν και στο προσωπικό σας προφίλ μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις πάνω σε διάφορα θέματα, στο επαγγελματικό σας προφίλ θα ήταν καλό να κάνετε δημοσιεύσεις σχετικές με τον κλάδο που αντιπροσωπεύει η επιχείρηση.

Δημιουργήστε εμπιστοσύνη στους follower σας. Αυτό δεν σημαίνει απλά να τους αυξήσετε, αλλά να κάνετε ποιοτικά tweets ώστε να σας εμπιστευτούν και να αγοράσουν από εσάς. Το σφάλμα των περισσότερων χρηστών είναι ότι κατευθείαν ξεκινάνε να περνάνε διαφημίσεις. Όπως και στην προσωπική μας ζωή, έτσι και στο Twitter είναι απαραίτητο να κάνουμε ποιοτικές δημοσιεύσεις αρχικά και σταδιακά αφού φτιάξουμε μία σχέση εμπιστοσύνης να ξεκινήσουμε να περνάμε διαφημίσεις.

Εάν έχετε blog στην επαγγελματική σας ιστοσελίδα, κάντε tweets σχετικά με αυτές στο Twitter Account σας. Αν οι απόψεις σας είναι ενδιαφέρουσες, κάποιοι χρήστες θα σας πουν την άποψη τους.

Το Twitter πάντα είναι η βασική πλατφόρμα με την οποία πρέπει να ξεκινήσετε. Για αυτό φροντίστε στους άλλους λογαριασμούς που έχετε δημιουργήσει (facebook, youtube), να έχετε παραπομπές προς τον twitter λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου