Χρήματα από blog: Link from blog

Η Link from blog είναι μια ιστοσελίδα που δίνει την δυνατότητα στους bloggers να βγάλουν λεφτά, γράφοντας πληρωμένες κριτικές για προϊόντα και υπηρεσίες, στο blog τους. Οι πελάτες της είναι διαφημιστικές εταιρίες που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό. Μια καλή κριτική πάντα έχει θετικό αντίκτυπο στον αναγνώστη. 





Η διαδικασία είναι απλή. Καταχωρείτε τα στοιχεία σας και κάποιες πληροφορίες για το blog σας. Ολοκληρώνετε την εγγραφή σας με την επιβεβαίωση ενός e-mail. Μετά πηγαίνετε στον πίνακα ελέγχου σας για να δείτε τι υπάρχει διαθέσιμο. Αν υπάρχει κάποια δουλειά για σας (κάτι κάπως σχετικό με την θεματολογία του blog σας), ακολουθείτε τις οδηγίες, γράφετε το κείμενο (κριτική) σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο διαφημιζόμενος, του το στέλνετε με e-mail, το εγκρίνει ή το διορθώνει και είστε έτοιμοι να το δημοσιεύσετε. Στο άρθρο ενσωματώνετε και ένα κοντέρ (παίρνετε τον κωδικό από το site) και κάθε φορά που κάποιος διαβάζει το άρθρο σας, εσείς βγάζετε κάτι ψιλά. Αν έχετε μεγάλη επισκεψημότητα ή είστε λίγο πονηροί, τα ψιλά μπορεί να γίνουν χοντρά.



Υπάρχει και πρόγραμμα συνεργασίας. Για κάθε blog που εγγράφεται μέσω εσάς, κερδίζετε το 10% των χρημάτων που κερδίζει. Οι πληρωμές γίνονται μέσω Pay pal σε δολάριο και το ελάχιστο όριο είναι τα $50.

Buy blog reviews
Advertise with my Blog

1 σχόλιο :

  1. Nice weblog here! Additionally your web site lots up fast!

    What web host are you the use of? Can I get your associate link
    to your host? I want my website loaded up as quickly as yours lol
    Feel free to surf my weblog προκατασκευασμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή